23 NİSAN KUTLU OLSUN!

23 NİSAN KUTLU OLSUN!

23 NİSAN KUTLU OLSUN!

 

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için Tirebolu’da Fatih Sultan Mehmet İlkokulu’nda tören düzenlendi.

 

Kutlamalara Kaymakam Muhammed Lütfi Kotan, Belediye Başkanı Burhan takır ile ilçe protokolü, okul müdürleri ve öğrencilerle vatandaşlar katıldı. Fatih Sultan Mehmet İlkokulu bahçesinde güzel bir havada gerçekleşen kutlamalarda; saygı duruşu ve İstiklal Marşı’ndan sonra İlçe Kaymakamı Muhammed Lütfi Kotan tarafından günün anlam ve önemini belirten konuşma yapıldı.

Kaymakam Kotan, yaptığı konuşmada, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, yarınların güvencesi olan çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın, bu alanda dünyada ilk ve tek bayram olduğunu belirterek, çocukların ve halkın bayramını kutladı.

 

Kaymakam Kotan’ın konuşmasından sonra öğrencilerin sunduğu gösterilere geçildi ve küçük öğrenciler müzik eşliğinde oynadıkları birbirinden güzel oyunlarla izleyicilere coşkulu anlar yaşattılar. Öğrenciler arasında düzenlenen yarışmaların bitimini müteakip ödül törenine geçildi ve ilçedeki okullarda Ulusal Egemenlik Haftası’nda dereceye giren öğrencilere Kaymakam Kotan ve ilçe protokolü tarafından çeşitli hediyeler verildi.