Bakan Kurum’dan destek sözü

Bakan Kurum’dan destek sözü

Bakan Kurum’dan destek sözü

 

Adalet ve Kalkınma Partisi Giresun Milletvekili Kadir Aydın, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’u TBMM’de ziyaret ederek sundukları projelere destek sözü aldıklarını belirtti.

 

Aydın, yaptığı açıklamada, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum ile yaptıkları görüşmenin verimli geçtiğini ifade ederek, “Birçok projemizi gözden geçirerek sayın bakanımızdan destek sözü aldık. Sayın bakanımız her daim Giresun’un ve milletimizin yanında durarak bakanlık görevini hakkıyla yapan isimlerimizden bir tanesidir. Hem Giresun’a hem de Türk halkına sunduğu gayreti ve samimiyeti için kendisine bir kez daha teşekkür ediyoruz” dedi.

 

2023 seçimlerine, yatırım ve projeler için aldıkları sözlerin enerjisi ile daha emin adımlarla yürüyeceklerini aktaran Aydın, şu açıklamayı yaptı:

 

“Bir hizmet partisi olan AK Parti, çıkan gürültüye bakmaksızın milletimize hizmet yolunda emin adımlarla ilerlemeye devam etmektedir. En büyük ortağımız milletimizdir. Dolayısıyla en büyük gayemizde milletimize hizmet etmektir. Bu ilke doğrultusunda Cumhur İttifakı ile birlikte kolkola geleceğe yürümekten son derece mutluluk duymaktayız. Yolumuz açık, geleceğimiz aydınlık olsun.”