Başarılı bayilere ve satış danışmanlarına ödül

Başarılı bayilere ve satış danışmanlarına ödül

Başarılı bayilere ve satış danışmanlarına ödül

 

 

Bulancaklı Suat Nurdemir'in kurucusu ve yönetim kurulu başkanı olduğu kurumsal emlak zinciri MABEL Gayrimenkul, 7’nci kuruluş yıldönümünde ödül töreni düzenledi.

 

Ordu Kültür Sanat Merkezi'nde düzenlenen törende, yol arkadaşlarını MABEL eş başkanı eşi Esra Nurdemir ve MABEL Türkiye Franchise Direktörü Füsun Emecan Özcan ile birlikte karşılayan ve bir konuşma yapan MABEL Yönetim Kurulu Başkanı Suat Nurdemir, 15 Kasım 2016'da kuruluş startını verdikleri ve marka haline getirdikleri MABEL Gayrimenkulün büyük başarılara imza atarak şube sayısını her geçen gün artırmaya ve gücüne güç katmaya devam ettiğini söyledi.

 

Konuşmasında, "Bu akşam burada, hepsi birbirinden değerli bayilerimize ve satış danışmanlarımıza başarı ödülü takdim etmenin mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz" ifadesini kullanan Nurdemir, "Yol arkadaşlarımızla birlikte inşallah daha büyük başarılara imza atacağız. Türkiye'nin birçok ilinden ve KKTC'den aldığımız bayilik başvurularını değerlendiriyoruz. Dolayısıyla Franchise atağı ile nitelikli büyüme göstererek ulusal marka olma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz. MABEL olarak misyonumuz, değerli müşterilerimizle olan ilişkilerimizin merkezine saygı ve güveni koymayı amaç edinerek, üstün iş ahlakı ile dürüst çalışma ilkelerine uyarak, değer yaratmak ve beklentilerine en iyi şekilde karşılık vermektir" dedi.

 

Başkan Suat Nurdemir, bu zamana kadar Giresun, Bulancak, Ordu, Trabzon, Samsun, Adana, Ünye, Fatsa ve Beşikdüzü'nde temsilcilikler açtıkları bilgisini de verdi.

 

Tören, yüksek performans gösteren bayilere ve satış danışmanlarına başarı ödüllerinin takdim edilmesinin ardından sona erdi.