Başarılı olacağımıza inanıyorum!

Başarılı olacağımıza inanıyorum!

Başarılı olacağımıza inanıyorum!

 

Giresunspor’un Teknik Direktörü Hakan Keleş, “Ayağımızı yorganımıza göre uzatıp iyi adımlar atmak istiyoruz. Karagümrük, Hatayspor gibi örnekler var. İyi bir kadro yapılanmasıyla başarılı oldular. Maddi olarak sıkıntılarımız var. Yeni oyuncular ve kadro yapılanmasıyla Süper Lig’e renk getirip başarılı olacağımıza inanıyorum” dedi.

 

TFF 1. Lig'den Süper Lig'e yükselerek büyük bir başarıya imza atan Giresunspor'da teknik direktör Hakan Keleş, Ajansspor'a açıklamalarda bulundu.

 

Hak ettikleri bir şampiyonluğunun gururunu yaşadıklarını söyleyen Keleş, ''Deplasmanda en çok puan toplayan ve en az gol yiyen takımız. Birçok rekor kırarak zor bir başarı elde ettik. Covid dolayısıyla olan sıkıntılar da vardı, seyircisiz oynadık. İlk başta ben inandım bu takımın şampiyon olacağına, sonra da herkesi inandırdım. Birlik, beraberlik, arkadaşlık başarıyı getirdi. Sonuna kadar hak ettiğimiz bir şampiyonluk oldu. Amacımıza ulaştığımız için gururluyum'' diye konuştu.

 

'SÜPER LİG’E RENK GETİRİP BAŞARILI OLACAĞIMIZA İNANIYORUM'

 

Gelecek yıl Süper Lig'de yapmak istediklerini aktaran Giresunspor teknik direktörü, ''44 yıl sonra çıkılan Süper Lig’de kalıcı olmak istiyoruz. Ayağımızı yorganımıza göre uzatıp iyi adımlar atmak istiyoruz. Karagümrük, Hatayspor gibi örnekler var. İyi bir kadro yapılanmasıyla başarılı oldular. Maddi olarak sıkıntılarımız var. Yeni oyuncular ve kadro yapılanmasıyla Süper Lig’e renk getirip başarılı olacağımıza inanıyorum'' dedi.

 

“HİÇBİR SIKINTI ÇEKMEDEN UYUM İÇİNDE ÇALIŞTIK”

 

Hakan Keleş, ''Sezon başı anlaştığımız zaman başkanımız ve ben uzun vadeli bir plan içerisindeydik. İlk sene ligde kalalım, 2. sene takımı oturtalım play - off oynayalım, 3. sene de şampiyon olalım diyordu başkan ama biz bunu ilk sene başardık. Başkanımızla uzun zamandır dostluğumuz var. Burada en önemli şey uyumdu. Hiçbir sıkıntı çekmeden uyum içinde çalıştık. Bunu Süper Lig’e de yansıtmak istiyoruz. O da bana güveniyor. Ben de onunla beraber başarılı olacağımıza inanıyorum'' ifadelerini kullandı.

 

'BÜLENT BÖLÜKBAŞI İLE ÇALIŞMAKTAN MEMNUN OLURUM'

 

Keleş, sportif direktörlük yönetim ve teknik direktör arasında bir köprü olabileceğini söyleyerek, şunları kaydetti:

 

''Teknik direktör her şeyle ilgilenemiyor. Yönetimle arasında bir köprü olması gerekiyor. Sportif direktörlerin yetkileri ve nasıl olması gerektiği önemli. Herkesin bir görev çerçevesi var. Bunlar içinde kalındığında önemli bir şey sportif direktörlük. Bülent Bölükbaşı ile başkanımız çalışmak istiyor. Ben de Bülent ile birlikte çalıştım. Uyum içinde çalışıp başarılı olmak için elimizden geleni yapacağız. Tabii henüz kesinleşmiş bir şey yok. Görüşmeler devam ediyor ama ben çalışmaktan memnun olurum.''