Bayramlaşma valilikte gerçekleştirildi

Bayramlaşma valilikte gerçekleştirildi

Bayramlaşma valilikte gerçekleştirildi

 

Giresun Valiliğinde, Ramazan Bayramı’nın birinci gününde kamu görevlileri ve vatandaşlarla toplu bayramlaşma yapıldı.

 

Bayramlaşma, Giresun Valisi Enver Ünlü'nün Kahramanmaraş’ın Türkoğlu ilçesine koordinatör vali olarak görevlendirilmesi nedeniyle, Vali Vekili Mehmet Fikret Çavuş öncülüğünde kutlandı.

 

Bayramlaşma programına; Vali Vekili Mehmet Fikret Çavuş, Giresun Milletvekilleri Kadir Aydın ve Sabri Öztürk, Jandarma Bölge Komutanı Tümgeneral Selçuk Yıldırım, Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu ile kamu görevlileri, STK temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

 

Programda, davetlileri selamlayarak bir konuşma yapan Vali Vekili Çavuş “On bir ayın sultanı ramazanı, tekrar kavuşmak ümidiyle geride bırakırken bir Ramazan Bayramı’na daha ulaşmanın heyecanını ve mutluluğunu yaşadığımız bu mübarek günde sizlerle bir araya gelmekten duyduğum memnuniyeti ifade ederek hepinize hoş geldiniz diyor ve bayramınızı kutluyorum. Bayramın; ülkemize, Giresun’umuza, aziz milletimize, gönül coğrafyamıza, İslam alemine ve tüm insanlığa, sağlık, huzur ve esenlikler getirmesini temenni ediyor; aziz şehitlerimizi, kahraman gazilerimizi ve ebediyete irtihal etmiş devlet büyüklerimizi de rahmet ve minnetle anıyorum” ifadelerini kullandı