Eynesil Belediyespor 2’de 2 yaptı

Eynesil Belediyespor 2’de 2 yaptı

Eynesil Belediyespor 2’de 2 yaptı

 

TFF 3’üncü Lig 2’nci Grupta mücadele eden Amberçay Eynesil Belediyespor, ligde oynadığı ikinci deplasman maçını da kazanarak 2’de 2 yaptı. Kırıkkale Büyük Anadolu karşısında ilk yarıda penaltıdan attığı golle 3 puana uzanan Eynesil Belediyespor puanını da 7’ye çıkardı.

 

Kırıkkale Başpınar Stadında oynanan maça Eynesil Belediyespor, Mert Danışmaz, Bekir Meral, Cengizhan Koç, Batukan Ay, Furkan Yılgın, Samet Eser, Erhan Şengül, Doğukan Delimehmet, Emirhan Koca, Gürkan Arslan ve Hakan Akman onbiriyle çıktı.

 

Maça iyi başlayan ve ilk dakikalardan itibaren Kırıkkale Büyük Anadolu’ya karşı baskı kuran Amberçay Eynesil Belediyespor, 8’inci dakikada penaltı kazandı. İtirazların ardından 11’inci dakikada topu başına geçen Gürkan Aslan, kaleciyi terse yatırarak takımını 1-0 öne geçirdi. İlerleyen dakikalarda ev sahibi takım en az bir puan için Eynesil kalesine yüklense de maçta başka gol olmadı ve sahadan rakip takım galip ayrıldı.

 

Bu sene ilk kez mücadele ettiği TFF 3’üncü Ligde ilk maçını Tekirdağ deplasmanında kazanan Eynesil Belediyespor, ikinci deplasman maçını da Kırıkkale’de kazanarak ikide iki yaptı. Turuncu mavililer bu sonuçla puanını 7’ye çıkarırken ilk üç haftayı kayıpsız tamamladı.