Giresun İl Ticaret Müdürü Meltem Saniye Erciyas göreve başladı

Giresun İl Ticaret Müdürü Meltem Saniye Erciyas göreve başladı

Giresun İl Ticaret Müdürü Meltem Saniye Erciyas göreve başladı

Giresun İl Ticaret Müdürlüğü'nde yeni bir dönem başladı. Meltem Saniye Erciyas, vekaleten atama ile Giresun İl Ticaret Müdürü olarak göreve başladı.

Giresun Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ali Kara, Başkan Vekili Ercan Ayhan ve beraberindeki heyet, Müdür Erciyas'a hayırlı olsun ziyareti yaptı.

1972 yılında Ankara'da doğan Müdür Erciyas, ilk, orta ve lise öğrenimini Ankara'da tamamladıktan sonra, 1993 yılında Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih Coğrafya Fakültesi Arkeoloji Bölümü'nden mezun oldu.

Memuriyet hayatına 1994 yılında Ziraat Bankası Sistem Servisleri Genel Müdürlüğü'nde Bilgisayar İşletmeni olarak başlayan Erciyas, daha sonra Şef Muavini ünvanını aldı.

2002 yılında özelleştirme kapsamında (mülga) Gümrük Müsteşarlığı'na atanan Erciyas, 2002-2009 yılları arasında (mülga) Antalya Gümrükleri Başmüdürlüğü'nde, 2009-2017 yılları arasında (mülga) Uludağ Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğü'nde görev yaptı.

2017 yılında Ticaret Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü emrine atanarak İl Müdürü Vekili unvanını kazanan Erciyas, Genel Müdürlükte Şube Müdürlüğü görevini tedviren yürütmekte iken, Bakanlık Makamının onayı ile 8 Aralık 2023 tarihinden itibaren Giresun Ticaret İl Müdürü Vekili olarak göreve başladı.