GİRESUNSPOR YENİ SEZON HAZIRLIKLARINA BAŞLADI

GİRESUNSPOR YENİ SEZON HAZIRLIKLARINA BAŞLADI

GİRESUNSPOR YENİ SEZON HAZIRLIKLARINA BAŞLADI

2021-2022 sezonunda Süper Lig’de boy gösterecek olan Giresunspor, yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor.

Erzurum Yüksek İrtifa Kamp Eğitim Merkezinde 1 Temmuz itibariyle hazırlıklarına başlayan yeşil beyazlılar lige 23 Temmuz’a kadar burada hazırlanacaklar.

3 YENİ OYUNCU KAMPTA

Giresunspor’un daha önce prensip anlaşmasına vardığı Esat Mala, Zeki Yavru ve Douglas Bacelar da kampa katılarak çalışmalara iştirak etti.  Yeşil beyazlı yönetimin, önümüzdeki günlerde Erzurum’a geçerek yeni transferlere imza attırması bekleniyor.

GENÇ OYUNCULAR DENEMEDE

Giresunspor kısa zamanda altyapı, uzun vadede ise A takım kadrosunda barındırmak istediği bazı oyuncuları kamp döneminde deneyecek.

Antrenörler tarafından geçtiğimiz sezon takip edilen üç genç oyuncunun Erzurum kampında denemeye tabi tutulacağı ve göze girmeleri halinde kadroya dâhil edilecekleri belirtildi. Genç oyuncular kısa vadede altyapı, uzun vadede ise profesyonel takım için düşünülüyor.

Profesyonel olan genç futbolcular Arda, Ertuğrul, Fatih ve kaleciler Göktan ve Doğaç’ın yanı sıra U19 Takımında forma giyen Cihan Topatan, Furkan Kütük ve Furkan Aksu da Erzurum kamp kadrosunda yer alıyor.