Giresunspor'da hedef galibiyet

Giresunspor'da hedef galibiyet

Spor Toto 1’inci Liginde yarın deplasmanda Balıkesirspor Baltok ile karşılaşacak olan Giresunspor’da tüm hesaplar 3 puan üzerine yapılıyor.

Bu maçın hazırlıklarını lige verilen arada Giresun’daki tesislerinde yaptığı antrenmanlarla sürdüren yeşil beyazlılar dün ise Balıkesir’e gitti. Dün hazırlıklarına devam eden yeşil beyazlılar bugün yapacağı ter idmanın ardından hazırlıklarını tamamlayıp maç saatini beklemeye koyulacak.

Yeşil beyazlılarda Sercan ve Kayacan kadroda yer almazken, Tanase’nin iyileşmesi ise teknik ekibin yüzünü güldürdü.

Giresunspor, yarın saat 16’da Atatürk Stadında, Ümit Öztürk’ün yöneteceği maçta Balıkesirspor karşısında puan arayacak.

Bu arada Giresunspor yönetici Nurhak Karaahmetoğlu da yaptığı açıklamada, Balıkesirspor maçını kazanıp tırmanışa geçeceklerini söyledi.

Karaahmetoğlu, yaptığı açıklamada, “Bugüne kadar oynadığımız maçlarda şanssız puan kayıpları yaşadık ve hak etmediğimiz bir sıralamadayız. Bu sıralamadan kurtulmak da bizim elimizde. Biz elimizden geldiği kadar takımımızın yanındayız. Hemen hemen her gün teknik heyet ve futbolcularımızla birlikteyiz. Bu ligde kolay maç yok. Her maç zor. İnşallah Balıkesirspor Baltok maçını kazanıp yukarılara tırmanmaya başlarız. Kimsenin şüphesi olmasın. Bu takım bu ligdeki varlığını sürdürecektir” dedi.