Süper Lig için son bilet!

Süper Lig için son bilet!

Süper Lig için son bilet!

 

Spor Toto 1. Lig play-off finalinde Bandırmaspor ile İstanbulspor bugün karşı karşıya gelecek. İki takım bu sezon oynadığı iki karşılaşmada da 0-0 berabere kaldı.

 

Spor Toto 1. Lig play-off finalinde Bandırmaspor ile İstanbulspor bugün saat 20.00’de Kocaeli Stadı’nda karşılaşacak. Kazanan takım, MKE Ankaragücü ve Ümraniyespor’dan sonra bu sezon Süper Lig’e çıkacak son takım olacak.

 

Bandırmaspor sezonu 19 galibiyet, 5 beraberlik ve 12 mağlubiyetle aldığı 62 puanla 3. sırada tamamladı. Bandırma’yı teknik direktör Mustafa Gürsel çalıştırıyor.

 

İstanbulspor da 17 galibiyet, 9 beraberlik ve 10 mağlubiyetle topladığı 60 puanla 2021-2022 sezonunu 4. sırada bitirdi. Sarı-siyahlılarda ise takımın başında teknik direktör Osman Zeki Korkmaz bulunuyor.

 

TAKIMLARIN FİNAL YOLU

 

Bandırmaspor, play-off yarı finalinde Eyüpspor ile mücadele etti. İlk maçı İstanbul’da 1-0 kaybeden Bandırma, rövanşta sahasında 3-0’lık skorla galip ayrıldı ve finale yükseldi.

 

İstanbulspor ise play-off yarı finalinde BB Erzurumspor ile eşleşti. Deplasmandaki müsabakada 4-2 gibi avantajlı bir skorla galip gelen İstanbul temsilcisi evinde rakibine 1-0 kaybetse de ilk maçın avantajından dolayı adını finale yazdırdı.

 

Bandırmaspor ile İstanbulspor, bu sezon ligde oynadığı iki karşılaşmada da yenişemedi. İstanbul’daki ve Bandırma’daki maçlar 0-0 berabere sona erdi.

 

HALİL UMUT MELER DÜDÜK ÇALACAK

 

Bandırmaspor ile İstanbulspor arasında oynanacak mücadeleyi hakem Halil Umut Meler yönetecek. Meler’in yardımcılıklarını Mustafa Emre Eyisoy ve İbrahim Çağlar Uyarcan yapacak.