Doğalgaz gelecek yıl yanacak!

Doğalgaz gelecek yıl yanacak!

Doğalgaz gelecek yıl yanacak!

 

Adalet ve Kalkınma Partisi Giresun Milletvekili Cemal Öztürk’ün yaptığı açıklamaya göre, Giresun’da 9 ilçeye bağlanacak doğalgaz hattı ile ilgili tarihler belli oldu. Buna göre, Tirebolu’da doğalgaz projesi 2022 yılı yatırım programına alındı.

Öztürk, yaptığı açıklamada, Giresun’da 9 ilçede başlatılacak doğalgaz altyapı çalışmalarının tarihlerinin belirlendiğini ifade ederek, 2021 yılında Doğankent, Dereli ve Piraziz; 2022 yılında Tirebolu ile birlikte Güce ve Görele; 2023 yılında da Alucra, Yağlıdere ve Şebinkarahisar ilçelerinde doğalgaz verilmesi çalışmaları başlatılacak.

 

Öte yandan, Tirebolu’ya bağlanacak doğalgaz hattı ile ilgili olarak bir duyuruda bulunan İlçe Başkanlığı, söz konusu projenin 2022 yatırım programına alınmasında büyük katkıları olan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Faruk Sönmez ile Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Canikli ve Ak Parti Giresun Milletvekilleri Cemal Öztürk, Kadir Aydın ve Sabri Öztürk’e ve Ak Parti Tirebolu İlçe Başkanı Yaşar Dikmen’e teşekkürlerini iletti.